Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал отговори на нападките срещу него от страна на бившия нападател на Барселона Христо Стоичков. 

Камата напоследък не спира да одумва холандеца и го определя като посредствен треньор и лош човек.

"Аз винаги поглеждам кой именно говори такива неща и веднага ми става ясно защо ги казва. Мен неговите думи не ме вълнуват, тъй като съм треньор и трябва да взимам много решения. А Стоичков - той е само един от играчите, от чиито услуги се отказах. Затова и той се изказва по този начин", заяви Ван Гаал, цитиран от сайта на Манчестър Юнайтед. 

В началото на тази седмица Стоичков каза следното пред испанското радио Онда Серо: "Ван Гаал е посредствен треньор. Той съсипа Барселона и сега прави същото с Манчестър Юнайтед". Бившият български национал не пази топли чувства към холандския треньор, под чието ръководство игра в Испания, и разкри, че е посъветвал крилото на Барса Педро да не отива на "Олд Трафорд". 

"Той доказа, че е лош човек с това, което направи с Виктор Валдес. Надявам се Педро да ме послуша и да не напуска Барса", каза още бившият национал на България. /БГНЕС