Звездата на българския футбол Христо Стоичков отиде на крака при Жозе Моуриньо. Камата, в качеството си на коментатор за мексиканската телевизия Телевиса, посети тренировъчната база на Челси в Кобъм. Визитата се състоя в сряда, 12 август.

Христо Стоичков взе интервюта от Жозе Моуриньо, Диего Коща и Сеск Фабрегас. Разбира се, българинът не пропусна да се снима с тримата, като фотосите вече обикалят социалните мрежи.

От официалния сайт на Челси също потвърдиха за срещата между бившия селекционер на България и Специалния.

Христо Стоичков и Жозе Моуриньо са работили заедно и се познават добре, от времето, когато португалецът работи на „Ноу Камп“ като преводач. Диего Коща също е сред приятелите на българина. Христо Стоичков беше треньор на футболиста в Селта, където той игра под наем.

Телевизионният коментатор взе интервютата със звездите на Челси преди тренировката на тима във вторник. Според официалния сайт на лондончани, разговорите ще бъдат излъчени тази година в България.

Сеск Фабрегас изглеждаше в добро настроение по време на събеседването си с Камата. Испанският национал се завърна в тренировъчната база, след като отборът получи двудневна почивка от Моуриньо, след равенството 2:2 със Суонси.

Плеймейкърът дори публикува снимката си с Христо Стоичков на линия си Instagram профил, с текст: „Чудесно интервю с истински топ-човек!“

28-годишният Фабрегас записа 76 минути игра за защитаващия титлата си Челси по време на съботния двубой от Висшата лига.

Преди два дни Христо Стоичков нападна друг мениджър във Висшата лига - Луис ван Гаал.

 

Gran entrevista con un autentico crack! #hristostoichkov 😉

A photo posted by Cesc Fàbregas (@cescf4bregas) on