Диего Коста дойде с големи очаквания в Челси миналото лято, но нищо чудно кариерата му на "Стамфорд Бридж" да предприеме нежелан от него обрат. И до това може да доведе едно негово действие на мача с Тотнъм.

В тази битка испанският национал остана на пейката, въпреки че на практика "сините" нямаха чист централен нападател. Това наложи на тази позиция да играе Еден Азар.

Мачът вървеше без попадения и почти цяло второ полувреме Коста беше пратен да загрява, с оглед да се появи на терена. Но в крайна сметка това не се случи, а в последната минута Жозе Моуриньо пусна младия Рубен Лофтъс-Чийк, вместо него.

Това явно преля чашата на търпението на испанския нападател и той хвърли потника си, докато се отправяше обратно към скамейката. Дрехата му падна точно до Моуриньо и португалецът със сигурност няма да остане доволен, когато види кадрите.

Двамата вече имаха преракания през седмицата, като Диего Коста избухна заради решение на Моуриньо, но според думите на Специалния всичко е било решено с прегръдки.

Сами вижте ситуацията при смяната на Педро с Рубен Лофтъс-Чийк и реакцията на Диего Коста.