Отборите на Хъл Сити и Уест Хем не се победиха, завършвайки 2:2. Домакините на два пъти излизаха напред в резултата, но „чуковете” стигнаха до точката.

Стюърт Даунинг комбинира с Кресуел, но ударът на първия не намери целта в 30-ата минута. В следващите минути „чуковете” упражниха лек натиск, но по чудо Макгрегър изби топката и предотврати попадение във вратата си.

Ернандес от страна на дсомакините отправи опасен удар, но Адриан се намеси авторитетно. Той все пак поправи мерника си в 39-ата минута, когато с глава препарира вратаря на гостите. Две минути преди почивката голмайсторът на „тигрите” нацели гредата, а след добавка Никица Йелавич прати топката в мрежата, но беше в засада и гол нямаше.

Момчетата на Сам Алардайс стигнаха до изравняването, след като Валенсия с плътен шут в 51-ата минута възстанови равенството, пращайки топката под гредата. Постепенно „чуковете” поеха инициативата в този мач, а Валенсия пропусна да вкара нов гол.

В 64-ата минута Мохамед Диаме даде нова преднина за домакините в 65-ата минута на двубоя. Той открадна топката от Кояте и смрази вратаря на гостите за 2:1. Само две минути по-късно Уест Хем изравни след грешка на вратаря Макгрегър, който не се справи убедително с удар на Сако, топката се отклони в Дейвис и влезе в мрежата на домакините.

В крайна сметка въпреки създадените възможности до края на мача нови голове не паднаха и двата тима спечелиха по 1 точка, а гостите нацелиха и гредата в последните мигове на срещата. Така "тигрите" имат 5 точки, а Уест Хем има 4.