Хосеп Гуардиола заяви, че се наслаждава на живота си в Манчестър, въпреки по-слабите резултати в последните мачове на отбора.

„Компани не игра през второто полувреме на дербито на Манчестър, защото не се чувстваше физически подготвен и сам поиска да го сменя. Ще следим внимателно неговото състояние и ще преценим кога ще може да изиграе 90 минути. Важно е натоварването да бъде постепенно“, коментира Гуардиола.

„Има много причини за серията от мачове без победа, в която се намираме. Аз съм сигурен, че ще излезем по-силни. Тези мачове ще ни помогнат в бъдеще“, добави мениджърът на Манчестър Сити.

„Сабалета, Де Брюин и Саня се подобряват с всеки изминал ден. Те обаче все още не са готови да се завърнат в игра. Ще преценим тяхното състояние в последния момент“, продължи испанецът.

„Подхождаме мач за мач. Първо ни предстои двубой срещу Уест Бромич. От понеделник ще се концентрираме върху срещата с Барселона.“

„Наслаждавам се на живота в Манчестър. Синовете ми са много спокойни в училище. Моята съпруга също се чувства много удобно. За това сме много щастливи“, каза още Хосеп Гуардиола.