Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас опроверга слуховете, че е в конфликт с мениджъра Антонио Конте. Те се появиха заради ограниченото му време на терена при новия мениджър и хладните отношения между тях извън терена. Испанският халф обаче твърди, че ще продължи да се бори за място в основния състав.

Миналият сезон Фабрегас взе участие в 37 от 38-те мача на Челси от английския шампионат, също така игра в други 12 срещи от различните турнири. В настоящата кампания обаче се появи на терена само веднъж в три мача от първенството и поигра десетина минути. Английските медии веднага съзряха конфликт с Конте и твърдяха, че до края на трансферния прозорец испанецът да се озове в редиците на Ювентус.

"Въпреки това, което се пише, имам добри отношения с мениджъра и той никога не ми е казвал, че мога да си тръгна. Каза, че разчита на мен, аз също на него, за да играя. Ще продължа да се боря за клуба до самия край и всеки път ще правя всичко, което е по силите ми."

"Напълно предан съм на Челси и единствената ми цел е да помагам на отбора да побеждава. Оставам тук да се боря", написа Фабрегас в профила си в социалната мрежа Туитър. В следващия кръг Челси играе със Суонзи на 11 септември, като тази пауза може да се окаже ценна за него.