Докато нашата анкета за най-добро попадение от 13-ия кръг на Висшата лига тече, в Англия вече избраха своите най-класни изпълнения от уикенда. Едва ли обаче призът в тази класация топли особено Серхио Агуеро, след като звездата на Манчестър Сити не можа да помогне на своя тим.

Аржентинецът вкара попадението на честта за „гражданите“ в двубоя срещу Ливърпул, загубен с 1:4 у дома. Дребничкият нападател се разписа с хирургически прецизен шут извън наказателното поле, който не вдъхнови така желаната искрица в играта на манчестърци.

Второто място в класацията отиде при Мартин Шкъртел от Ливърпул заради страхотното воле, което заби в мрежата на Джо Харт в края на мача.

На трето място колегите в Англия поставиха историческият гол на Джейми Варди, с който английският национал изравни рекорда на Рууд ван Нистелрой за 10 поредни мача с попадение във Висшата лига.

Четвърти се нареди Мемфис Депай от Манчестър Юнайтед заради начина, по който откри резултата при успеха над Уотфорд, докато топ 5 допълни ударът на Кайл Уолкър с външен фалц срещу Уест Хем.

Висша лига, 13-и кръг, топ 5 на най-добрите голове:

5. Кайл Уолкър (Тотнъм) за 4:0 срещу Уест Хем

4. Мемфис Депай (Манчестър Юнайтед) за 1:0 срещу Уотфорд

3. Джейми Варди (Лестър) за 1:0 срещу Нюкасъл

2. Мартин Шкъртел (Ливърпул) за 4:1 срещу Манчестър Сити

1. Серхио Агуеро (Манчестър Сити) за 1:3 срещу Ливърпул