Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се изказа в типичния си цветист стил по повод последното наказание, което му наложиха от Футболната асоциация. Той беше глобен с 50 хил. паунда и санкциониран с един мач далеч от стадиона в мач на лондончани заради изказванията си след мача със Саутхемптън. 

Според него, това наказание е "истински позор", а това беше само едно от прословутите му сравнения по повод решението на футболните ръководители на Острова. 

"Какво да ви кажа, тази глоба е позор, а наказанието за забрана да стъпвам на стадиона е просто феноменално! Радвам се, че поне не ми сложиха електронен чип, за да ме следят какво правя."

"Разбирам и вас, медиите, че сте критици. Но не разбирам отношението ви към мен, както и това на ФА. Вече всяка една моя дума е огромен риск за мен. Разберете, че ни карат да говорим пред пресата в моменти, в които най-малко искаме това."

"Но просто виждам и сравнявам определени ситуации. При други мениджъри, думи, подобни на моите, са далеч по-леко наказвани. Сами си правете изводите", сподели Моуриньо.