Ако си фен на английския футбол и искаш да се сдобиеш с нова фланелка на своя любим клуб от Висшата лига, тогава си на правилното място.

Просто трябва да гласуваш в играта на Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom” - Гол на кръга във Висшата лига.

Освен фланелка, ако си голям късметлия, можеш да се окажеш и с билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Това, което се изисква от теб, е да гласуваш ТУК! за едно от трите предложения за най-атрактивно попадение от изминалия 29 кръг в Премиърлийг.

Направи своя избор и още в събота, 12 март, може да се окажеш победител. Тогава ще бъде обявено името на човека, който ще спечели фланелката по негов избор. Той ще бъде избран чрез жребий сред гласувалите за гола, определен за Номер 1.

Изгледай предложенията в специалната секция и гласувай за гола на Рияд Марез, Хари Кейн или Бертран Траоре. Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на игратa.

Още през уикенда екипът ни ще се свърже по електронната поща, посочена в регистрирания профил, с победителя. Името му ще можете да научите в Gong.bg и предаванията, посветени на английския футбол по Diema Sport и Diema Sport 2.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS