Феновете на Астън Вила са разделени на двете крайности относно новината за предстоящото подписване с Димитътр Бербатов и Джолеън Лескът.

Българският нападател пристигна рано тази сутрин в Бирмингам, като според повечето източници от Англия, до края на деня ще подпише договор с клуба. Най-вероятно в момента футболистът преминава медицински тестове.

Част от привържениците на Астън Вила посрещат с отворени обятия Димитър Бербатов, като изтъкват положителните факти – опит във Висшата лига на Англия и свободен трансфер.

Бербатов кацна в Бирмигам

На другия полюс за феновете, които считат, че нападателят вече е преминал пика на кариерата си и е на 34 години в момента. Тези привърженици считат, че двамата – Димитър Бербатов (34) и Джолеън Лескът (33), са прекалено възрастни за техния отбор.

Тим Шерууд се отказа от варианта да вземе Емануел Адебайор и затова сега се е насочил към бившия играч на Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Повечето от медиите на Острова припомнят, че не е необходимо днес да бъде подписан договорът на Димитър Бербатов, тъй като той е свободен агент, след като се раздели с Монако.