През последната седмица съм щастлив като дете. Това заяви новото попълнение на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао. Колумбиецът не скри, че е изключително доволен от трансфера му в тима на "червените дяволи".

Той се озова при тях от Монако, въпреки че малко преди сделката беше написал в Туитър, че отива в Реал Мадрид. Впоследствие той сам отрече информациите за трансфер в Испания и по-малко от 24 часа по-късно се озова на "Олд Трафорд". 

"За мен това е невероятно. Надявам се да помагам на отбора ми, да вкарвам доста голове и да нося победите. Трансферът беше труден, но вече е факт. Много неща можеха да се променят, но сега всичко е наред."

"Чувството ли? Същото е както, когато дебютирах за националния тим. Емоционален и вълнуващ момент. Мисля, че съм в добра форма. Дано да играя в мача през следващата седмица."

"Дойдох в Манчестър със сериозни очаквания. Мисля да си извоювам мястото сред титулярите, а чак след това може да се завърна в Колумбия", каза още Фалкао, намеквайки,ч е няма шанс да се озове в Реал Мадрид. 

Той вече е на 28 години и неведнъж е признавал, че голямата му мечта като дете е била да играе на "Сантяго Бернабеу". Явно обаче това не се очертава да се случи.