Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал най-после ще може да разчита на един от отдавна контузените си играчи. Това е английският национал Майкъл Карик, който най-после превъзмогна проблемите си. 

В началото на юли той увреди връзките на глезена си и от тогава е в лазарета. Възстановяването му най-после приключи и той вече тренира на пълни обороти. Затова той може дори да попадне в групата за предстоящия мач на "червените дяволи". 

Този уикенд Юнайтед играе с Уест Бромич и ако всичко върви наред, полузащитникът може да се появи на терена за кратко като резерва, за да натрупа поне малко игрови минути. Дори Ван Гаал може да му помогне малко в това начинание. 

Специално заради него, холандецът търси съперник за учебна игра, която да се проведе при закрити врата и в която Карик да участва максимално дълго време, за да навакса изоставането във физически план от останалите си съотборници. 

Така, ако се появи на терена срещу УБА, полузащитникът ще запише първите си игрови минути от май насам, когато участва във финалните мачове от сезона в Премиършип. Дали ще се случи това, ще се разбере в следващите няколко дни.