Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Анхел ди Мария не чака дълго, за да нападне бившия си мениджър Луис ван Гаал. Аржентинецът пристигна на „Олд Трафорд“ с рекорден трансфер миналото лято, но само година по-късно напусна, за да премине във френския Пари Сен Жермен.

Атакуващият футболист не успя да се адаптира към живота във Висшата лига, а след като си тръгна, не пропусна да се заяде с наставника на „червените дяволи“. Според думите на Ди Мария, двамата са имали чести пререкания.

„Ван Гаал има своя лична философия и това е едно от нещата, които ме накара да си тръгна. Трудно някой може да се адаптира към него. Имах няколко кавги с него“, коментира Анхел ди Мария.

„Започнах добре в Англия, а след това се контузих. Нещата не потръгнаха и Ван Гаал смени позицията ми на терена“, каза още той.

През уикенда аржентинецът дебютира официално за новия си клуб, като се отличи с добра игра и асистенция при успеха с 3:0 над Монако.

„Разговарях с Лоран Блан и той мисли, че мога да играя на позиция, подобна на тази в Реал Мадрид. Не си представях да ме посрещнат така в ПСЖ. Това бе най-красивото посрещане, което някога съм имал. Истината е, че съм щастлив да дойда тук и да имам съотборници като Лавеци и Пасторе“, сподели Ди Мария.