Първи отбор открито обяви, че иска в редиците си шведската звезда Златан Ибрахимович от новия сезон. Става въпрос за една от изненадите през тази кампания в Премиършип - Уест Хем. 

Лично босът на "чуковете" Дейвид Съливан разкри, че ще направи всичко възможно да вземе в състава топнападателя на Пари Сен Жермен, който става свободен агент от 30 юни и няма намерение да остава на "Парк де Пренс". 

"Имаме около 10 трансферни цели за нападател, върху които ще се насочим през лятото. Най-голямата ни инвестиция ще бъде в намирането на нов звезден таран. Питате ме кого искам в Уест Хем ли? Златан Ибрахимович!"

"Обичам този човек и ще опитам да го привлека. Въпросът е дали той самият ще иска да дойде в Лондон. Знам, че е на 34 години вече, но продължава да е един от най-добрите в света на поста си и това е неоспоримо", сподели Съливан. 

Ако все пак Ибра не склони да отиде в Уест Хем, той допълни, че ще бъде ангажиран някой от топреализаторите в момента в Премиършип, но повече подробности не бяха дадени и феновете още нямат индикации за кого става въпрос.