Феновете на ключовата европейска квалификация България – Хърватия няма да могат да ползват услугите на градския транспорт в столицата, показва проучване на Гонг. Причината – до този момент от общината не са разпоредили градският транспорт да работи с удължено работно време.

Скандален е мотивът, който от Столична община са изложили пред БФС – че не са информирани. Това е меко казано смехотворно, тъй като от БФС са зплатили авансово немалка сума пари за почистване в района на Националния стадион „Васил Левски”, както и за паркинг зони около арената на мача.

Странно как от общината не знаят, че ще има такъв мач, а в същото време променят маршрута на автобусни линии от градския транспорт, минаващи покрай стадион „Васил Левски”.

Източници на Гонг от БФС, заявиха, че за последната масова проява на „Васил Левски” – двубоят от Шампионската лига между Лудогорец и Реал Мадрид, се е наложило от ръководството на шампионите да платят на Столична община за да се движи градският транспорт с удължено работно време.

Въпросът е дали общинарите очакват същото да стори и БФС?

Ако е така, ще е скандално – футболната ни централа да си плаща за да могат да ходят феновете на мач!

На мач на националния отбор по футбол!

На националния, а не на клубен отбор?!?

Същите тези фенове, огромна част от които живеят на територията на столична община и плащат надлежно местни данъци и такси...