Президентът на БФС Борислав Михайлов даде интервю пред БНТ1, в което изказа своята позиция по отношение на наболелите теми в българския футбол, както и за неустойката на Любо Пенев. Той не пропусна темата с избора на новия национален селекционер, както и парите за глоби събрани от бившия вече национален селекционер.

Михайлов и Пенев ще уточнят сумата, която Пенев ще получи като неустойка след напускането си. 

"Ще имаме среща с Пенев и ще се разберем за неустойката. Той трябва да върне парите за глобите, тъй като вече не е национален селекционер. Администраторът на националния тим ще ги раздаде на играчите", коментира Михайлов. 

"Позицията ми е доста тежка. Знаете, че когато някой падне – Боби Михайлов е виновен. Всички са недоволни - Боби Михайлов е виновен. Съдията сбърка тъч - Боби Михайлов е виновен. Дисциплинарната комисия - Боби Михайлов е виновен. Националният отбор пада - Боби Михайлов е виновен. Аз мога да поема много вина, но не съм аз виновен. Работим здраво във Футболния съюз без никаква финансова помощ във време на криза. Най-тежко ми е било при загубите за националния отбор", каза още Михайлов.

"Щом сме казали, че няма да е чужденец, ясно е, че имената на  Петев и Стоев са сред кандидатите", допълни Михайлов по повод новия национален селекционер. 

До 1 година всички клубове в А група трябва да имат осветление, което да позволи мачовете да се играят и в по-късни вечерни часове.