„Настроението не е много приятно, но отиваме да изиграем един добър мач, да покажем добър футбол и че можем да играем. Дай Боже да ги изненадаме! Напрежението не е отпаднало. Винаги има напрежение, това е нормално. Трябва да покажем класен футбол. Съперникът е много добър, всичко ще е много добро, остава и ние да играем добре“, заяви националът Светослав Дяков при заминаването на българския държавен тим по футбол за Палермо, където предстои европейската квалификация с Италия.

Мачът е в неделя от 21.45 часа.

„Има какво да научим от този мач. Нещата, което сме си казали остават в кухнята. Трябва да гледаме напред, ние нямаме друг избор“, каза Дяков по повод загубата от Норвегия.

„Ще направим всичко възможно, за да играем добре и да вземем нещо от този мач. Срещу Италия играем традиционно добре и дано пак се получи. Не съм аз човекът, който трябва да каже какво ни липсва. Има специалисти, нека те кажат. Нашата работа е да играем, явно не го правим по най-добрия начин, така че може би трябва да се търси някаква промяна“, коментира още Светльо Дяков.