Българският футболен съюз и родният букмейкър „Еврофутбол“ подписаха нов спонсорски договор. Контрактът е за 2+2 години включително и за Евро 2020. Така,   компанията, затвърждавадългосрочната си подкрепа към родния футбол и националния отбор, която датира от сезон 2009/2010 насам.

Президентът на БФС Борислав Михайлов и управителите на  компания Боян Найденов и Николаос Арсенопулос подписаха договора на новата футболна база за националните ни отбори в „Бояна“. След удължаването на важното партньорство двете страни си размениха символични подаръци. Михайлов връчи фланелка от новата екипировка на националния отбор, създадена, за да се почете 140-ата годишнина от Априлското въстание. Приемайки екипа с лъв в щит, който ще стои близо до сърцата на играчите, управителите на букмейкърската къща подариха на Борислав Михайлов лъвче и пожелаха смелост и успех на националите, започвайки още от предстоящите световни квалификации срещу Франция и Швеция.

„Щастлив съм, че в сложните времена и в ситуацията, в която е българският спорт, се намират партньори като „Еврофутбол“, които да помагат дългосрочно, за да се справим заедно в трудностите. Много съм доволен, че нашето партньорство с такава голяма компания продължава в името на спорта“, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

„Вярвам в по-доброто бъдеще. Пожелавам успех на националите. Нека отборът да играе смело и да се раздава“, заяви управителят на компанията Боян Найденов. 

източник: БФС