Трима юношески национали на България до 17 години са  направили впечатление на скаути на водещи европейски отбори.  Момчетата са били наблюдавани по време на лагера на родените  през 1998-а година в Германия.

Там се изиграха три контроли срещу селекцията на Вестфалия, а новината, че изявите на малките "лъвчета" са били харесани съобщи мениджърът Антъни Раво, който е бил на мачовете.

Опитни професионалисти от грандове като Манчестър Юнайтед, Арсенал, Борусия Дортмунд, ПСВ Айндховен и Твенте са наблюдавали  мачовете. Засега обаче не се съобщават имената на харесаните играчи. 

"Получих някои конкретни оценки и интерес за три момчета от  юношеския национален отбор до 17 години. Разбира се, момчетата  имат да подобряват определени елементи в играта си, за да  отговорят на критериите на такива топклубове."

"Но е факт, че три момчета са хванали окото на скаутите и през следващите дни или седмици ще има по-детайлна информация", коментира още агентът. Юношеските национали на България се върнаха от лагера в  Кайзерау с две победи и едно равенство без допуснат гол в трите  си срещи срещу местната регионална селекция./БТА