Ивайло Чочев и Иван Бандаловски по всяка вероятност ще стартират като титуляри за България срещу в решителната евроквалификация Норвегия, научи Гонг. 

Мачът е тази вечер от 21.45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Скандинавците в момента заемат третото място в група H с 10 точки, докато „трикольорите“ изостават с два пункта и при победа могат да ги изместят в класирането и да погледнат смело към баражите за Франция 2016.

Мнението на Ивайло Петев преди двубоя с Норвегия

Играчът на италианския Палермо ще партнира на капитана Светослав Дяков в средата на терена, докато Бандаловски ще действа на коронната си позиция – отдясно в отбраната.
На вратата за България ще стартира Божидар Митрев. Освен Бандаловски, карето в защита ще оформят Александър Александров и Николай Бодуров като централни бранители и Йордан Минев като ляв бек.

Пред Чочев и Дяков ще играе Ивелин Попов. Външни полузащитници за България срещу „викингите” ще бъдат Станислав Манолев отдясно и Георги Миланов отляво. На върха на атаката за „трикольорите” ще действа нападателят на корейския Сувон Блу Уингс Илиан Мицански.

Съставът на България за мача с Норвегия: Божидар Митрев - Иван Бандаловски, Александър Александров, Николай Бодуров, Йордан Минев - Светослав Дяков (к), Ивайло Чочев, Станислав Манолев, Ивелин Попов, Георги Миланов - Илиан Мицански