„Той удари с глава, топката тупна и аз не видях. Тя пък влезе. Ние сме 11 човека, всички сме виновни За всяка победа и загуба всички сме виновни. Лично мое мнение, е че много неща не се получиха. Не знам защо на мача така се получи. Почти нищо не се получи“, заяви националът Николай Борудов, който си отбеляза автогол, след поражението от Хърватия в европейските квалификации.

„ Ако са ни повлияли коментарите преди мача, би трябвало да е в положителен аспект. За мен единственият по-класен футболист е Модрич. Поне аз така смятам“, каза още Бодуров.

На въпрос, дали не сме подходили с прекалено голям респект, националът коментира: „Май така се получи. Прекалено голям респект. Не мога да си обясня, нямам идея.“

За следващия двубой от европейските квалификации, Николай Бодуров заяви: „Трябва да бием на всяка цена. Сто процента мачът няма да е по-лек от днешния.“

„Голямо благодаря на хората. За съжаление ги разочаровахме. Дано в следващите мачове пак да ги върнем на стадиона“, сподели още Бодуров.