Треньорът на Дунав Веселин Великов беше критичен след загубата на тима си от Литекс с 2:4 на осминафиналите за Купата на България. Той има забележки към момчетата си за ситуациите при двете попадения на ловчанлии, с които резултатът набъбна до 3:1. 

"Имахме достатъчно на брой положения, дори при 1:2 можехме да изравним, но ударихме греда. Литекс е с по-голяма класа и заслужено продължава напред. Видях моите футболисти по-уплашени, отколкото трябваше. Чак при 1:3 започнаха да си подават много по-добре и играха по-освободено. Ако играем така, можем много повече." 

"В статичните положения сме много силни. Но като ни вкараха при 3:1 създадохме доста опасности, но това се случи едва в края. Тогава играхме като равен с равен срещу Литекс в Ловеч", сподели Великов пред Diema Sport.  

"Имам забележки към играта в защита, в лявата зона имахме елементарни грешки. Два идентични гола ни вкараха, но това ще ни е обеца на ухото и ще знаем как да постъпим, за да не се повтаря повече." 

"Просто заспахме на два пъти, пропукахме се и ни елиминираха. Показаха по-голяма класа от Литекс и затова заслужено продължават напред. Но ще кажа на момчетата да вдигат главите, бяхме сигурни, че няма да вземем Купата, за нас първенството е по-важно и в понеделник ни предстои важен и тежък мач", завърши треньорът на русенци.