Старши треньорът на Левски Георги Иванов определи като „случаен“ резултата 7:1 срещу Спартак Варна на шестандесетинафиналите за Купата на България. Както е известно, на днешния 23-и септември се навършават 20 години от една от най-изразителните победи на Левски над ЦСКА /7:1/.

След разгромния успех срещу варненци тимът от Герена продължава напред в турнира за Купата.

„Радвам се за младите момчета. Показаха хубави неща. Радвам се за хеттрика на Божидар Краев. Не мога да откроя никого. Божидар и Галин Ташев, заедно с Цонев и Мисяк са бъдещето на Левски. Мисля, че с тях трябва да се работи внимателно, за да укрепнат и след няколко години да са основата на тима“, започна Иванов в ефира на Диема.

„За Лудогортец още не сме мислили. Нормално е всеки един от играчите да е готов да влезе. Радвам се, че двата мача срещу по-леки противници не допуснахме подценяване. За самочувствието е хубаво, че вкарваме толкова голове“, допълни Иванов.

Колкото до това, че днес се навършват 20 години от една от най-големите победи на „сините“ срещу ЦСКА, легендарната деветка сподели: „Напълно случаен е резултатът. Исках да победим. Не съм смятал, че ще стане така“.