Октомврийското време ще бъде благосклонно към българския шампион Лудогорец и феновете, които ще присъстват на стадиона по време на двубоя срещу Базел в сряда. В средата на седмицата „орлите“ ще изиграят третия си мач в груповата фаза на Шампионската лига, а синоптиците предвиждат ясно и сравнително топло време за часовете на двубоя на стадион „Васил Левски“. В сряда се очакват температури през деня около 20 градуса и 10-12 по време на самия мач. Застудяването в България се очаква от четвъртък, когато живака в термометрите ще спадне драстично до едноцифрени максимални температури през деня.

В същото време от Лудогорец обявиха, че продажбата на билети за мача с Базел върви в прилични темпове, като се очаква стадиона да е почти пълен за мача в сряда. Най-търсени са пропуските за блок 32 на сектор В, който бе затворен от УЕФА за мача с Реал Мадрид. Сега той е отворен и се очаква да се напълни, тъй като местата са най-добри. Цените на пропуските за този сектор са 60 лева.

Все още могат да се намерят билети и за няколко реда в два блока на Сектор А, които са на стойност 80 лева. Най-много единични пропуски са останали в Секторите Б и Г, където цената е 30 лева.