Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе категоричен, че с второто си класиране за групите на Шампионската лига, тимът е показал, че резултатите не са случайни.

"Чувството е невероятно, пожелавам го на всеки футболист. Още повече след такъв тежък мач, е още по-сладко. Показахме, че резултатите ни в Европа не са случайни, по-скоро отпадането миналата година е било случайно," заяви Стоянов.

"Мачът се разви по най-лошия сценарий - да не пускаме ранен гол, да ни атакуват от статични положения, и това се случи в началото. Това даде криле на Виктория, но за наша радост бързо върнахме един гол. Второто полувреме имаш подем в техните редици, но нямаше кой знае какви положения," добави стражът.

"Натрупах доста мачове в Европа, и опитът си казва думата, и Моци, и Дяков, които си знаят какво правят. Малките детайли правят разликата в модерния футбол," обясни Стоянов.

"Смятам, че ние изпълнихме това, което ни бе поставено като цел, напълно. Оттук-нататък ще се наслаждаваме на играта. Убеден съм, че ще напълним стадиона, и съм убеден, че можем да съберем точки," каза Владо Стоянов за предпочитани съперници в групите.

"Определено днес е време за празненства, но после бързичко превключваме на българско първенство. Има доста мачове, но ни предстои тежък двубой с Локомотив, и от вдругиден мислим за него," завърши вратарят.