Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви преди мача реванш за влизане в групите на Шампионската лига срещу Виктория Пилзен, че се надява този път да няма драма и разградчани да се класират спокойно за най-комерсиалната футболна надпревара.

Пилзен посреща българския шампион във вторник от 21.45 часа. Срещата ще може да следите в сайта Gong.bg и по Дарик радио. След първия мач в София, „орлите“ имат аванс от два гола.

„Надявам се както в първия мач, така и утре колегите, които са пред мен да успеят да неутрализират отбора на Виктория и да не се налага да се намесвам. Но ако се случи да имам повече работа, дано не допусна гол“, започна Стоянов.

„Все пак има още 90 минути. Имаме добър аванс, но във футбола сме виждали всякакви чудеса. Пилзен е добър отбор. Има обаче още един мач и се надявам след него да сме краен победител“.

„Очаквам тежък мач, особено през първите минути. Честно казано се надявам този път да няма драма и се надявам ние да отбележим ранен гол. Не искам да давам прогнози, а само да излезем краен победител“, добави Стоянов.

„Не мога да отлича играч на Виктория. Мисля, че тяхната сила е в колективната игра. Обръщаме внимание на всеки техен футболист“, коментира Стоянов.

„Нашият щаб е добре подготвен и без да навлизам в подробности, запознат съм с възможностите на Виктория и с това какви изпълнители имат“.

„В личен план влизане в групите на Шампионската лига - това е голяма възможност за нас, да покажем възможностите си на европейската сцена“, обясни Стоянов.


Гласувайте и в анкетата ни, където ви питаме „Ще влезе ли Лудогорец за втори път в групите на Шампионската лига?“


Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Чехия