Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов е доволен от точката в мача с Ливърпул и според него както и да беше завършил този мач, щеше да е успех. Той съжалява единствено за "глупавите голове", които тимът е допуснал. 

"Определено доста добър мач се получи, определено хората по трибуните заслужават поклон. Точката срещу Ливърпул си е точка, трябва да сме щастливи от нея. Повече трябва да съжаляваме повече, че не взехме победата."

"За нас всеки мач в Шампионската лига, независимо как ще завърши, е успех. Жалко е, че не успяхме да зарадваме феновете с победа. Стояхме обаче много добре, получи се хубав мач." 

"Показахме най-доброто от себе си, но жалкото е, че пуснахме доста глупави голове. При първия гол мислех, че Моци ще изчисти топката, а после погледът ми влезе точно в прожектора и не видях. Той ми каза, че се е чудел как да я изчисти и видяхте какво стана. Но трябва да има и грешки  във футбола. За втория гол не мога да кажа, че е толкова нелеп."

"Създавахме нелоши положения и се надявахме до края да вкараме и ни се отплати концентрацията. В такива моменти има много адреналин и определено не ми беше студено в този мач, въпреки че нямаше много положения."

"Все още не мислим какво сме пропуснали. Това, което го направихме сега, играем като равен с равен срещу отбори от световна класа, не е малко. Но дори и да не продължим напролет, няма да е фатално, Отиваме в Мадрид да се забавляваме. Естествено, че шансовете са минимални, но все ги има", сподели Стоянов.