Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков бе изключително щастлив след успеха на своя тим и класирането за групите на Шампионската лига. Българският тим изживя изключителни емоции в плейофа-реванш, след като се наложи след изпълнение на дузпи.

„Не съм съгласен, че през първото полувреме не играхме добре. Мисля, че тяхното вдигане на главите им оказа лоша шега“, сподели Дяков.

„Нямаше колебание при дузпите. Трябваше някой да се нагърби, за мен това не беше проблем. Всички са много щастливи. Това е мечта на всеки един отбор.“

„Аз съм изключително щастлив, наистина е нещо голямо. Надявам се и в Шампионската лига да спечелим точки“, коментира още Светослав Дяков.

„Страхотно е, много сме щастливи. Аз лично съм много щастлив, че ще мерим сили с най-добрите. Мачът беше много тежък, много динамичен. Много сме щастливи, надяваме се да продължаваме по същия начин. Моци е уникален човек, дано да имаме още такива важни мачове. Всеки изпуска дузпи. Пожелавам си стойностни отбори, за да покажем добър футбол“, каза още Дяков.