Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев не остана доволен от резултата в мача с Партизан от Шампионската лига. Двата тима завършиха при нулево равенство в Разград и всичко ще се реши на реванша в Белград.

Ето какво сподели специалистът веднага след края на двубоя:

"Не бих казал, че е успешен този резултат. Определено искахме да победим и поведението ни на терена беше такова. Явно във втория мач ще се реши кой ще продължи, ние искахме победата."

"Донякъде ме изненадаха със защитната си игра. Очаквах да нападат повече. За съжаление, ние не можахме да си реализираме ситуациите. Понякога неумение, понякога припряност, понякога нерви ни пречат да вкараме."

"Днес двубоят беше по-различен от мачовете за първенство. Там е едно, тук вече е Шампионска лига и тези мачове са от друго естество Хубаво е, че не ни вкараха гол. И двата тима влизаме на равни начала в реванша. Само публиката е тяхно предимство в ответния сблъсък в Белград."

"Ние няма да се затворим и ще преследваме гол, това е повече от сигурно. Надявам се да го вкараме, а не както в тези мачове досега. На пръв поглед е разочароващо. Вече сме изпадали в такива ситуации, но сега трябва да се справим."

"Миналата година бяхме в по-добра позиция, бяхме победили с 2:1 в първия мач. Да видим, всичко ще се реши във втория мач. Трябва да вкараме, защото има малко неувереност напред."

"Футболистите трябва да се справят, тренировките са насочени изцяло в по-офанзивен аспект. Контролираме топката, създаваме възможности. Трябва да преодолеят тази бариера и да започнем да вкарваме", сподели Стойчо Стоев след мача в Разград.