Спортно-техническият директор на Левски Станислав Ангелов смята, че клубът има много по-голям потенциал от показаното срещу Марибор. В реванша тимът записа 1:1 на „Георги Аспарухов“ и отпадна, заради правилото за гол на чужд терен.

„С всеки мач се представяме все по-добри. Нищо фатално не е станало, никой не е умрял. Аз съм спокоен за бъдещето, тъй като виждам потенциала. Нищо не можем да върнем, вдигаме главите, стискаме ръцете и продължаваме“, сподели Пелето.

„Какво напрежение? Каква ви е представата за футбола? Не смятам, че имаше напрежение. Завършени ситуации – понякога става, понякога не. Днес изиграхме по-добър мач, ето, че факторът домакинство не се оказа в наша полза.“

„Не можем да върнем мача назад, гледаме трезво и анализираме. Единственото, за което имам неприятно усещане, е лека тъга, че не успяхме да зарадваме хората.“

„Имаме много по-сериозен потенциал, аз всеки ден гледам този отбор и знам потенциала им. Знам, че могат повече. Ние си имаме неща, които трябва да подобряваме, за момента не виждам смисъл да коментираме каквото и да било, направихме два нелоши мача. Има прогрес, до последните минути имахме шанс. Днес не се получи“, каза още Ангелов.

„Всеки може да си говори в нашата държава, спекулации винаги ще има за всичко. Който ги чете и се интересува, може да се чувства напрегнат от спекулациите“, завърши спортно-техническият директор на Левски.