Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петрич заяви, че все още няма яснота по програмата на тима в групата на Шампионската лита. „Към този час няма как да дам по-конкретна информация. Все още не е известна програмата и разпределението на мачовете“, коментира Петричев от Монако.

„Изключително съм щастлив, че европейският шампион ще гостува в столицата и ще играе срещу Лудогорец“, заяви още Ангел Петричев пред Btv Action и продължи: „ Ние го обещахме това и слава Богу, че го изпълнихме.“

„Не съм се чувал още с Кирил Домусчиев, но разговарях с Георги Домусчиев. Обменихме няколко приказки за съперниците. Изключително силни отбори ще дойдат. Усетихме силата на Базел миналата година. За Реал няма какво да коментираме, а и Ливърпул е голямо име. Тежък жребии за нас от гледна точка на съперниците, но сме щастливи, че ще играем футбол на високо ниво. Най-малкото, което можем да направим е да се представим достойно. В момента на Лудогорец се гледа с много голяма симпатия след снощния мач и изявите на Козмин Моци“, коментира още Ангел Петричев и добави:

„През пет минута някой ни спира и ни задава въпроси за Лудогорец и Моци. Много сериозен интерес има. Сутринта се видяхме и с г-н Михйлов и разговаряхме дълго. Той също беше доста щастлив. Този успех не е за Лудогорец, а за целия български футбол.“

„Нямам информация за интерес към Козмин Моци. Тй е доста скъп играч от една страна, а освен това той е биткаджия и талисман на отбора и се надяваме да направим още силни мачове с него“, сподели още изпълнителният директор на Лудогорец.