Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев демонстрира оптимизъм преди заминаването на тима за Ливърпул, където във вторник българският шампион гостува на „Анфийлд“.

„Оптимисти сме, че ще постигнем благоприятен резултат и ще се върнем доволни от добре свършената работа. Притеснение няма, уважение да. Ливърпул заслужава уважение, но Лудогорец не се страхува. Ще излезем да играем, постигнахме голямата си цял, сега целта пред нас е да се представим достойно и да измъкнем максималното“, заяви Петричев.

„Това, че са загубили нищо не значи. Ние сме наясно с това, какво ни чака. Знаем на кой стадион отиваме и срещу кой отбор се изправяме. Надявам се да имаме и малко късмет.“

„Нашите момчета не се притесняват от подобна обстановка, не ни е за първи път. Това е най-малкото ни притеснение.“

„По отношение на Сектор А сме депозирали нашето обжалване и очакваме решение. Не можем да гадаем какво ще бъде то, надяваме се да е позитивно. Аз имам голямо доверие на нашите юристи, умерен оптимист съм.“

„По отношение на ремонтните дейности, хората работят много усилено, получаваме подкрепа и от служителите на националния стадион. Радваме се на пълна подкрепа“, допълни Петричев.