Каталунското спортно издание Mundo Deportivo с лека завист отбелязва, че Реал Мадрид е извадил голям късмет при жребия за групите в Шампионската лига.

Както е известно, българският първенец се падна заедно с еврошампиона Реал, английския гранд Ливърпул и отстранилия лудогорци в плейофния кръг в ШЛ миналия сезон швейцарски Базел.

„Голям късмет за Реал при жребия! В група “В” единственият, който би могъл да оспорва първото място на мадридистите е Ливърпул. Освен ако не станем свидетели на огромна изненада, за четвъртфиналите ще се класират Реал и Ливърпул“, пише сайтът на Mundo Deportivo.

“Базел и Лудогорец са останалите два тима в групата на и по принцип не би трябвало да създадат никакъв проблем нито на Реал, нито на Ливърпул. Все пак не бива да забравяме, че през миналия сезон Базел победи Челси в два мача от групата в ШЛ. От своя страна българският Лудогорец, няма какво да губи в Шампионската лига и именно това крие известна опасност“, отбелязва приближеното до Барселона каталунско издание в анализа си на групата.