Тимът на Лудогорец загуби от Реал Мадрид с 0:6 последната си среща от груповата фаза в Младежката шампионска лига. Майорал реализира хеттрик, два гола добави Харпър, а в края на срещата Петров си заби и автогол. Така в крайна сметка българските футболисти допуснаха 6 загуби от 6 мача и регистрираха голова разлика 0:27. В София "белия балет" спечели с класическото 3:0.

В първите минути на двубоя домакините бяха по-активният тим и в 7-ата минута Майорал откри резултата след грешка на Преслав Петров, който подари топката на съперников футболист. Две минути по-късно Регилон нацели лявата греда на вратата на Лудогорец след красив удар по посока на българската врата. 

В 12-ата минута Харпър пропусна целта. Пет минути по-късно Майорал пропусна да отбележи втори гол. В 20-ата минута Лудогорец спечели корнер. Александров центрира по земята, но защитниците в бяло се справиха със ситуацията.

В 29-ата минута Майорал пропусна поредното изгодно положение за домакините, пращайки топката в аут. В 35-ата минута на срещата Александров изпълни втория корнер за състава на Лудогорец, но отново атаката на българите се провали. Три минути по-късно Майорал опита да прехвърли вратаря на Лудогорец Господинов, но българския страж се намеси добре и улови кълбото.

В 41-ата митута Джак Харпър реализира второто попадение за Реал след изпълнение на корнер. Само минута по-рано Господинов спаси опасно положение на Майорал, избивайки в корнер, след което дойде и попадението за "белия балет". В продължението на първото полувреме Александров не успя да се разпише и да реализира първото попадение за "зелените" в Младежката лига.

Много бързо след почивката Реал направи резултата класически. В 49-ата минута Майорал реализира втория си гол в мача след грешка в състава на Лудогорец. Пет минути по-късно Майорал оформи хеттрика си, след като от центъра на наказателното поле прониза Господинов. Малко по-късно отново той не успя да реализира нов гол за домакините, след като вратарят на Лудогорец излезе и успя да предотврати опасността.

В 64-ата минута Александров се хвърли на шпагат като успя да спре удара на Мерчан по посока българската врата. В 71-ата минута отново резервата Мерчан пробва изстрел към Господинов, но не успя да отбележи. Малко по-късно Бабунски, който също влезе като резерва, стреля с глава след центриране от корнер, но топката мина встрани от вратата.

Стигна се и до пето попадение в българската врата, отново след грешка в отбраната на българския тим. Български бранител опита да изчисти топката с глава, но тя попадна в Молина и той прониза от няколко метра Господинов в 77-ата минута. Двата тима изиграха срещата пред погледа на легендата на "белия балет" Фернандо Йеро.

Пет минути преди края на мача Лайнхарт насочи топката опасно над гредата на българската врата. Секунди преди това  Ласо опита комбинация с Молина, но тя не сполучи. Атаките по посока на българската врата продължиха. В 86-ата минута една от редките атаки на Лудогорец беше спряна от флага на страничния съдия за засада. В 88-ата минута Господинов спаси вратата си от нов гол, след като Ласо стреля опасно. В добавеното време на срещата Преслав Петров си заби и автогол, за да оформи и крайния резултат.

Така Лудогорец повтори резултата от гостуването си на Базел, който също беше загубен с 0:6.

Съставите на двата отбора:
Реал Мадрид U19: Оливерос, Техеро, Лайнхарт, Регилон, Хавиер Санчес, Серхио Молина, Борха Санчес, Ласо, Седрес (62-Питърс), Майорал (70-Бабунски), Харпър (62-Мерчан)
Лудогорец U19: Господинов, Джамов, Керчев, Михайлов, Георгиев, Преслав Петров, Любомиров (81-Ковачев), Цвятков, Димитров, Кирилов (55-Кънчев), Александров
Главен съдия: Лоран Коприва от Люксембург
стадион: Алфредо Ди Стефано