„Като цяло тежък мач за нашия отбор.  Базел ни надигра тотално и нямаме какво да кажем след тази тежка загуба. Създадохме впечатлението в София, че Базел е посредсвен отбор иможе да го бие всеки и всякога”, сподели футболистът на Лудогорец Михаил Александров при пристигането на шампионите в България след поражението с 0:4 от Базел.

„Може би затова се получи едно по-голямо желание задължителна победа и може би закономерно паднахме на земята лошо. Целите ни винаги са едни и същи. Очакват ни едни невероятни съперници. Трябва да се борим и да не се отказваме в нито един момент”, добави Мишо Александров.

„Неприятен резултат. Не добър мач за нашия отбор. Не играхме така както можем. Но гледаме напред и в никакъв случай няма да униваме. Допуснахме доста грешки. В този турнири всичко се наказва. Базел бяха по-добри вчера и трябва да си го признаем. В тази група не сме фаворити, след този мач още повече, но се стремим да вдигаме нивото и да изглеждаме равностойни на тези отбори”, коментира Светослав Дяков на летището в Бургас след пристигането на състава на Лудогорец от Швейцария.