Бъдещият съперник на Лудогорец в групите на Шампионската лига Пари Сен Жермен стъпи накриво в голямото дерби на френския шампионат с Монако. Освен това, французите показаха и доста слаба игра, което предизвика недоволство сред феновете им. 

Но наставникът на хегемона в Лига Унай Емери е спокоен и обеща на привържениците, че съвсем скоро бледото представяне ще е само лош спомен и постепенно отборът ще навлезе във форма. В момента шампионът от последните четири години е на незавидната пета позиция в класирането. 

"Това представяне и този резултат са важен опит за нас за в бъдеще. Имам увереност в този отбор и знам, че не това е нивото, което той ще демонстрира занапред. Имахме проблеми по-скоро от тактическо естество, не от някакво друго, така че нека всички са спокойни, ще се справим", сподели Емери. 

Битката на Лудогорец с ПСЖ в Шампионската лига на Националния стадион "Васил Левски" е на 28 септември. Срещу този съперник разградчани ще завършат кампанията си в груповата фаза, така че със сигурност там следят амплитудите в представянето му и се интересуват от формата на отбора.