Българският първенец Лудогорец се изправя пред нов сериозен тест в най-престижния европейски клубен турнир по футбол - Шампионска лига. Лудогорец излиза в Лондон срещу Арсенал от 21.45 часа в третия си мач от група А на турнира този сезон.

Мача можете да следите в Gong.bg и да слушате по Дарик радио.

Разградчани ще се опитат да измъкнат възможно най-добър резултат от двубоя с именития си съперник. Българският тим вече спечели точка от двата си мача до момента и заема третата позиция във временното класиране.

Тимът на Арсенал пък заема първата позиция с 4 точки в актива си след победа и равен до тук.

ВИДЕО от тренировката на разградчани снощи в Лондон вижте ТУК

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев вече си пожела неговият отбор да повтори като игра и поведение представянето си от мача с ПСЖ.

„Страшно много уважавам Арсен Венгер, който е постигнал всичко с този клуб. Ние ще излезем и ще се опитаме да направим това, което и в другите мачове”, категоричен бе Дерменджиев на официалната пресконференция преди сблъсъка.

СНИМКИ от заниманието на Лудогорец на английска земя вижте ТУК

„Спечелихме шест мача поред, но в момента мислим само за това как да спечелим следващия си мач”, пък отсече мениджърът на Арсенал Арсен Венгер по повод предстоящия двубой с българския шампион.

В навечерието на срещата пък се разбра, че опитният Петър Чех няма да бъде титуляр срещу разградчани на „Емирейтс” довечера. Освен Чех, в мача няма да играят още Оливие Жиру, Аарън Рамзи, Пер Мертезакер и Дани Уелбек.