„Мачът може да се раздели на две части. През първото полувреме бяхме безупречни, а през второто допуснахме две грешки ,от които вкараха два гола. Отборът се стъписа и започнахме да играем малко повече индивидуално и от там дойдоха други грешки. Имахме ситуации, в които можехме да отбележим го л. Мачът не е завършил. Има още 90 минути или повече“, категоричен бе старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

„Не мисля, че спадът бе сериозен. Всички искат да се бие, емоцията е много голяма. Видяхте, че вкараха не от надиграване, а от грешки. Там имаше малко разколебаване, но това са мното опитни футболсти, Лудогорец е много добър отбор и мисля, че можем да преодолеем Цървена звезда“, каза още Дерменджиев и продължи:

„Не, не са ни изненадали Цървена звезда. Казах, ние сме такива отбори, които се следим и няма изненади.“

„В тези мачове, който сбърка и от там става проблемът. Ние контролихме играта. Имахме ситуации, в които бяхме малко по-раздерени и така се получиха техните атаки. Мисля, че Лудогорец направи един много добър мач“, заяви наставникът на Лудогорец и добави:

„Разбира се, че сме готови за пробив. Лудогорец има възможности и футболистите за това. Отиваме в Белград да играем такъв футбол, че да може да се класираме. Естествено, че съм оптимист. Както те ни вакараха тук, така и ние можем да вкараме в Белград. Това е красотата на футбола. Ние направихме много игрови ситуации, които пропуснахме. Има още 90 минути.“

 „Навсякъде има публика и това няма да е проблем. Тези мачове са тактически надлъгване. Ние ще отидем тактически готови и ако може да направим така, че ние да сме крайни победители“, заяви още Дерменджиев по повод предстоящия реванш в Белград.