Утре в Разград играят два добри отбора, които доминират през последните години в първенствата си, но Партизан има големи амбиции да продължи в Шампионската лига, надявам се искрено, че това ще се случи. Това заяви в Разград наставникът на сръбския град Марко Николич минути преди официалната тренировка на тима си преди мача от третия предварителен кръг с Лудогорец. "Вярвам в играчите си," допълни той.

Николич бе лаконичен, заради вече дадените коментари и в Белград и при пристигането на тима в България.

Обяви, че „Лудогорец Арена“ предлага отлични условия за добър мач, макар да не е с голям капацитет, е футболен бърз терен, за технични играчи, с каквито и двата отбора разполагат. "Ако и времето е хубаво, има перфектни условия за хубава игра утре," каза още Николич. Той допълни, че се надява и на подкрепа от привържениците на Партизан.

Негов преводач на пресконференцията бе сръбският треньор в Детско-юношеската школа на Лудогорец Милан Чирич.

Първите 15 минути от тренировката на сръбския отбор бяха открити за журналисти. Преди традиционната обиколка на терена за начало на заниманието, част от играчите загряха с игра в кръг, при която който успееше да овладее топката, биваше потупван по главата от останалите.