Един от най-добрите играчи на Лудогорец в мача с Ливърпул от Шампионската лига Михаил Александров сподели задоволството си от представянето на тима на "Анфийлд", въпреки драматичната загуба с 1:2 в последната минута от дузпа. 

"Имахме своите шансове, но ги изпуснахме. Дузпата ни съкруши по жесток начин, а не го заслужавахме. Имаме поне още пет мача в Европа, тепърва ще научаваме какво е тук. Аз лично мислех, че Ливърпул е с много класи над нас, но опровергахме всички." 

"Лично аз вярвам повече в себе си след този двубой. След като сме направили резултата 1:1 в 90-та минута, значи сме се представили страхотно и достойно", сподели още Александров. 

"Самочувствие няма как да имаме по-голямо рещу Реал Мадрид. Това е най-великият отбор на света и трябва да подходим с нужния респект към тях. Но няма да се предадем предварително." 

"Рано е да правим сметки, можем да бием Реал, а да паднем от Ливърпул и Базел и да отпаднем Чувал съм този химн в Дортмунд, но на "Коп" се чува доста по-зрелищно, отколкото другаде", сподели още Александров.