Българският шампион Лудогорец се застрахова и тръгна за Англия с всички свои вратари с изключение на контузения Иван Чворович, който днес ще претърпи операция.

В самолета се качва и младият Георги Аргилашки, за когото се смяташе, че ще излезе на терена във вторник вечер, преди да бъде осъществен трансфера на канадеца Милан Борян.

Причина за решението на треньорския щаб на шампионите е фактът, че жълтата карта на Борян все още официално не е пристигнала и това трябва да се случи днес. Едва след това футболистът може да бъде картотекиран в БФС, а оттам и в УЕФА, заменяйки Иван Чворович.

В Лудогорец обаче се застраховаха и взеха Аргилашки за всеки случай, ако в крайна сметка се получи някакъв неочакван проблем. В самолета се качи още наказаният Владислав Стоянов.

С отбора пътува и бившият вратар на Лудогорец Урош Голубович, който е със заслуга за привличането на Борян. С мъжкия отбор на Лудогорец е и младият вратар Емил Господинов, който със сигурност ще бъде записан като резерва на „Анфийлд“. Той може преди това по наредба да пази за младежкия отбор на Лудогорец в мача срещу Ливърпул. Въпреки това обаче с групата пътуват още двама млади вратари. Така на практика в цялата делегация на Лудогорец има седем вратари като единия от тях е бившият страж Голубович.