Ръководството на Лудогорец пуска днес в продажба единичните билети за двубоя с Реал Мадрид на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата е от Група Б на Шампионската лига и ще се проведе на 1 октомври от 21.45 часа.

От днес феновете ще могат да си закупуват пропуски само за мача с испанския гранд, след като бяха продадени около 32 хиляди пакетни билета за трите домакински на Лудогорец срещу Реал, Базел и Ливърпул.

Входните талони ще се продават до изчерпване на количествата. Билетите за сектори "А" и "В" бяха изчерпани в събота.

„Между 4 и 5 хиляди билети ще бъдат пуснати в петък в мрежата на Еventim, касите на Националния стадион и в ОМV-бензиностанциите. Доста хора, които по някаква причина не са успели да си купят билети, имат шанса“, заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев пред Дарик радио.

„В 9 часа на някои каси ще има билети. На Националния стадион касите ще отворят в 10 часа. Желателно е хората да бъдат по-рано на стадиона, пред касите“, коментира още шефът на разградския клуб.

Поради големия интерес Лудогорец ще продължи да продава пакетни билети на цена от 750 лева единствено за зона VIP 1 в сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски".