Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че 0:1 е по-приемлив резултат от 0:0. Това стражът обясни по повод загубата от Стяуа с 0:1 в първия плейоф за Шампионската лига. Освен това, Стоянов коментира още, че румънците не са толкова страшен тим.

„0:1 е по-добре от 0:0. Това е резултат, който ни задължава да излезем напред. В София, ако съумеем да покажем, каквото можем, мисля, че ще победим. Ние умеем да вкарваме голове. Защо да не вкараме и на Стяуа. Ако покажем това, на което сме способни, всичко ще се нареди“, започна Стоянов.

„Смятам, че Стяуа не е толкова страшен. През първото полувреме бяхме малко по-припряни. През второто полувреме бяхме по-отпуснати, нещата ни се получаваха. Стигнахме до 2-3 положения. Но резултатът не е толкова фатален“.

„Спасявам дузпи по усет. Няма никакво надлъгване. За мен нямаше никаква дузпа. Мисля, че следващата седмица трябва да играем отпуснато и без напрежение, да пресираме от началото. Надявам се и на подкрепа от феновете. Трябва да сме агресивни, за да успеем да сбъднем нашата мечта“, завърши Владислав Стоянов.