Трима футболисти от младежкия отбор на Лудогорец, който участва Шампионската лига попаднаха в представителния тим на разградчани за двубоя с Ботев Враца от турнира за Купата на България.

Георги Дерменджиев избра Денислав Александров, Олег Димитров и Венци Керчев за хора, които могат да получат шанс да играят за представителния тим пък било то в мач от турнира за Купата на България.

Александров бе сред най-дейните футболисти по време на дебютния мач срещу Ливърпул в Младежката Шампионска лига. Атакуващият футболист определено показа качества и това не остана незабелязано от Дерменджиев.

Олег Димитров пък вече е бил част от представителния отбор по време на зимния лагер в Турция в началото на годината.

Освен тримата от младежката формация към мъжкия отбор е привлечен и капитана на дублиращия тим на Лудогорец Тейнур Марем.

Дошлият от Сливен футболист известно време бе час от представителния отбор по времето на Ивайло Петев, след това бе преотстъпен в Хасково, но отново се завърна в Лудогорец.

Очаква се на вратата срещу Ботев Враца да излезе Милан Борян, който трябва да трупа опит с екипа на Лудогорец. Почти сигурно титуляр ще бъде и най-скъпата покупка на отбора Браян Ангуло, който е далеч от формата, която трябва да показва.