Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че загубата с 0:4 в Базел е дошла заради индивидуални грешки, и не отразява случилото се на "Санкт Якоб Парк".

"Проблемът дойде в това, че направихме много индивидуални грешки. До към 20-та минута всичко си вървеше добре. Всеки може да сбърка, всеки може да загуби. Имаме още два мача, които трябва да изиграем на ниво. С Ливърпул сме в София. Получихме много голове, но те дойдоха от грешки. Нямаме оправдание," заяви Дерменджиев.

"Моци освен, че е добър футболист, е характер, и организира защитата. Неговото отсъствие винаги се чувства. Мисля, че е доста сериозна травмата, в мускула е получил удар. Ще видим до ден-два," коментира наставникът за контузията на Козмин Моци. "Базел са един добър отбор, добре контролира топката, добре се движи, създава приоритет в атака. Головете не отразяваха играта."

"Аз много смело мога да твърдя, че футболистите узряват с всеки мач. Независимо, че това е загуба, и ние като треньори, и футболистите, и отборът, анализираме, виждаме грешките си, и евентуално ще се опитваме да ги отстраним," продължи Дерменджиев.

"Лудогорец има много висока цел поставена - с Ливърпул на всяка цена ще играем за победа. Знам, че губят от Реал Мадрид, така че ако ги бием, ще имаме шест точки, и ще чакаме развитието на последните срещи," категоричен бе треньорът и покани всички на срещата: "Хора идват от цяла България, за да гледат съперниците ни, но и за да ни подкрепят нас. Така че ги призовавам да дойдат отново, и да подкрепят отбора на България."