Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев потвърди, че Милан Борян е картотекиран и има право да играе в утрешния мач срещу Ливърпул. „Имаме потвърждение от УЕФА за Милан Борян. Той ще пази утре. Не може да си позволим да допуснем грешка. Всичко е съгласувано с УЕФА“, каза Дерменджиев.

"Анфийлд е митичен стадион. Ливърпул е с голяма история. 5 пъти носител на тази купа. Изпитваме респект и към отбора, и към стадиона. Още след като преодоляхме Стяуа казахме, че ще спечелим точки. От кой отбор и колко е трудно да се каже. Ние сме горди като отбор, че играем в Шампионската лига. За нас е чест, че ще играем срещу Ливърпул. Надявам се, че от шестте мача ще спечелим точки“, допълни Дерменджиев.

„Играеш така до колкото ти разрешат. Нашия отбор има изграден стил, така както и Ливърпул. Ние ще се опитаме този стил, който го имаме да играем и ако се наложи ще се защитаваме. Ние принципно играем атакуващо. Ще направим всичко възможно да атакуваме добре. Най-важното в мача Ливърпул – Астън Вила бе това, че треньорът на домакините съхрани някои футболисти за нашия мач“, заяви треньорът на Лудогорец.

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Ливърпул