Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев определи двубоя срещу Дюделанж като най-слабия за състава в последните няколко години.

"Ами няма как да не съм разочарован при такъв мач. Дошли сме да си свършим работата, а не се получи. Грозен мач, в определени моменти играта на домакините ми хареса, ние имахме проблем с мотивацията. Футболистите не влязоха в срещата за битка, очакваха да го спечелят леко, както стана в Разград", заяви Петричев.

"Срещу тях имаше 11 футболисти, които искаха да зарадват публиката си и го сториха. Това беше най-слабият ни мач в последните няколко години", допълни той.

"Не сме аристократи, не тече синя кръв във вените ни. За да спечелим трябва да бием,  надявям се в събота на мача с Черно море да покажем по-добра игра, показахме в контролите, че отбора има потенциал. Не знам на какво се дължи този спад в играта", допълни шефът на Лудогорец.

"Ще направим анализи от този мач. Ще видя какво ще кажат треньорите след този мач. Надявам се, че мерките на Стойчо Стоев ще дадат резултат, нямаме време, идва мач с Черно море, след това с Партизан. Очакванията към нас са големи. Отдавам слабото представяне днес с категоричната победа в Разград", завърши той.