Централният защитник на Лудогорец Александър Александров оцени като оправдана дефанзивната игра на Партизан при 0:0 в Разград от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Според бранителя сърбите не биха имали шанс, ако бяха избрали да се надиграват с „орлите“. Въпреки това той изрази увереност, че българският първенец ще продължи в следващия етап от най-комерсиалния европейски клубен турнир.

„Мисля, че нашият отбор през 90-те минути държеше инициативата. Доминирахме над Партизан. Явно и доза късмет не ни достигна. Ако бяхме вкарали, мачът ставаше друг. Това е един турнирен резултат. Явно всичко ще се реши на реванша“, каза Александров в ефира на телевизия "Диема".

„След седмица не знам как ще играят те. Тук е нормално да играят дефанзивно. Неслучайно ги надиграхме. Ако бяха тръгнали да го правят, резултатът щеше да бъде в наша полза.“

„Мисля, че негативният старт в първенство не ни повлия. Шампионатът в А група е един, Шампионската лига – съвсем друг. Мисля, че набираме скорост и ще го покажем в следващите мачове.“

„Смятам, че ще отстраним Партизан. Надявам се да вкараме повече голове от тях в следващия мач и да продължим напред“, коментира играчът, който стартира като титуляр срещу „гробарите“.