Един час по-рано от предварително обявения час за представяне на биографичната книга за него пристигна бившият футболист на „Левски“ Наско Сираков. 

То бе насрочено за 18:00 часа в най-актуалното в момента в Разград заведение „Almost Famous“, което често се посещава и от футболисти на Лудогорец. Тази вечер обаче най-много бяха посетителите-левскари в него.

В неформална обстановка преди официалното представяне на книгата "Наско Сираков – Единакът" на Павел Колев главният герой разговаря с разградските сини фенове. 

Раздаде десетки автографи върху книгата, която струва 16 лв., дори левскари в отпуска бяха заръчали на колегите си по фенство да им осигурят автограф.
Част от феновете вече бяха чели книгата и питаха за подробности от случките, описани в нея. 

Други пък се интересуваха от това какво мисли голмайсторът на Левски за всички времена за настоящото състояние на любимия тим. Сираков отказа да коментира качествата на настоящия наставник на отбора, като уточни, че резултатите от работата му могат да се обсъждат едва около Нова година. Допълни обаче, че с тези играчи и Моуриньо да дойде няма да свърши работа.

Докато Сираков разговаряше със сините фенове, в съседното сепаре Илиана Раева се срещна с местните активисти на партия „Обединена България“.
След това двамата заедно представиха биографичната книга за Наско Сираков.