Българският футболен съюз ще разследва представянето на съдията Ивелин Рашев от мача между Локомотив Пловдив и Черно море Варна в Елитната юношеска група до 19 години.
Мачът се играе на помощното игрище на стадиона в парк Лаута и завършва 1:5, а реферът дава три дузпи в срещата- две за домакините и една за Черно море.

Старши треньорът на Черно море Тодор Каменов коментира пред Viasport.bg, че и трите дузпи в мача са несъществуващи, което се вижда и от видеото. 

Самият той бил шокиран от наказателния удар в полза на своя отбор, от който резултатът става 0:2. Каменов добавя, че не само трите дузпи са били несъществуващи, но и много други неща- така например още в 1-ата минута съдията отсъдил обратен фаул при безобидна и безспорна ситуация, а и картоните ги вдигал на общо основание. 

В БФС е получена информация и започва разследване за представянето на Рашев, съобщи btv. 

"Не става въпрос за разследване, а за нормални процедури”, коментира Делян Асенов от направление Детско-юношески футбол в БФС.

"И от двата клуба ми се обадиха и изразиха недоволство от съдийството, поради което им казах да напишат становища и да предоставят видеозапис. В протокола от мача не е вписано, че ще последва жалба, било от Локомотив или Черно море. Има си делегат, който е присъдил оценка на арбитъра и не е моя работа да я знам", добави Асенов.

Фенсайтът на Локомотив Пловдив lportala.net публикува кадри от двубоя: